Telefon

+40 722 275 370

Despre Noi

Despre Noi

TRANS AR TRUST INSTALAŢII SRL

TRANS AR TRUST INSTALATII SA este o societate cu capital privat romanesc, care s-a infintat in anul 2012.

Societatea s-a infiintat ca o cerinta la nevoile economice, urmare a diversificari servicllor in sectorul energiei in mod special. Chiar daca societatea nu are o vechime mare de la infintare, personalul societatii atat cel managerial cat si cel operativ are acumulata o experienta de peste 25 ani in domeniul instalatiilor petrochimice al magistralelor de transport titei si gaze naturale, confectii metalice de orice tip.

Servicii

Gama de servicii oferite

Obiectul de activitate al organizatiei il reprezinta categoria de Iucrari pentru care organizatia are competenta si experienta necesara, serviciile oferite de TRANS AR TRUST INSTALATII fiind de proiectare si executie pentru:

Retele magistrale de petrol si gaze naturale.

Retele apa, canalizare si termoficare.

Confectiii metalice de orice tip.

Strategie și obiective

Strategia si Obiectivele Societatii

Constienta, de concurenta tot mai mare a serviciilor existente pe acest segment de pe piata, obiectivul major al societatii prin care dorim sa fim cunoscuti viitorilor nostri parteneri, este acela de calitate a lucrarilor executate, respectarea termenelor de predare calificarea si specializarea personalului tehnic si operativ, incat sa asiguram un nivel de performanta corespunzator exigentelor tehnice solicitate de beneficiarii lucrarilor, de standardele si legislatia in vigoare.

Implementarea si mentinerea Sistemului pentru Managementul Calitatii: ISO 9001:2008, Sistemul de Management al Mediului ISO 14001:2004 si Sistemul de Management al Sanatatii si Securitatii Ocupationale OHSAS 18001:2007 pentru realizarea obiectivului propus a fost de la infiintare preocuparea permanenta societatea fiind constienta ca numai prin calitatea lucrarilor executate si a unui mediu de munca sigur si sanatos pentru angajati ne gasim locul meritat in dameniul serviciilor oferite.
Executia lucrarilor se realizeaza pe baza de grafice cu termene de realizare, discutate si armonizate cu posbilitatile de asigurare de catre beneficiari aresurselor financiare, find astfel asigurata calitatea si ritmul de executie ale lucrarii, in final sa satisfaca cat mai bine cerintele beneficiarilor.

LXGF4274
0 +
Ani de experienta
Valori

suntem profesionisti

Zestrea cea mai de pret a societatii TRANS AR TRUST INSTALATII sunt oamenii; intregul personal propriu, partenerii, furnizorii, comunitatea; iar toate acestea sunt in serviciul Clientilor nostri.

Valorile fundamentale pe care le promovam in cultura noastra organizationala constau in:

Respect, Devotament, Profesionalism, Calitate.

Va asiguram cu lucrarile dumneavoastra sunt realizate de oameni seriosi care admit doar:
+ Servicii de calitate, fara jumatati de masura, fara superficialitate.
+ Proiecte bazate pe managementul calitatii.
+ Parteneriate durabile bazate pe respect reciproc.

Consideram ca cele prezentate mai sus constituie garantia unei seriozitati profesionale de natura sa va convinga sa ne contactati pentru serviciile oferite de societatea noastra.

Suntem gata oricând

SUNTEM DISPONIBILI PENTRU SERVICII DE URGENȚĂ 24/7

Suport dedicat pentru clienți disponibil non-stop pentru a aborda orice întrebări sau preocupări. Ne străduim să oferim servicii excepționale și să asigurăm o experiență fără probleme pentru clienții noștri în orice moment.